Events, Miljø og Produktfotografering

Fra firmaarrangementer til produktlanceringer, jeg prøver altid at fanger essensen af din begivenhed med en dynamisk og engagerende stil. Jeg tilbyder også miljøfotografering, der fremhæver samspillet mellem subjekt og omgivelser, ideel til branding og markedsføringsmateriale. Min produktfotografering er detaljeret og fokuseret, designet til at fremvise dine varer på den mest tiltalende og professionelle måde.

Forberedelse

Vi aftaler hvad opgaven går ud på og tidspunkt for aftalen. Vi får snakket stil og hvad dine forventninger er.

Fotosession

Jeg kommer til jer på det aftalte tidspunkt og tager de billeder, som vi har aftalt. Jeg sørger for en uformel og afslappet stemning. Det tror jeg på giver de bedste billeder. 

Efter endt fotosession

Jeres billeder færdigredigeres og leveres på den aftalte måde. Har I en bestemt stil, som I ønsker, så løser jeg også det. Efterfølgende kan alle billeder ses på et online galleri hvor I også kan udvælge de endelige billeder.

Roed Fotograf bryllupper
Roed Fotograf i Ribe

Kontakt mig for et tilbud

lars@roedfoto.dk / mobil: 28966864